Locuri Unice pentru Tatuaje la Barbati

Barbatii din ziua de astazi doresc sa experimenteze lucruri diferite pe corpul lor iar tatuajul este una dintre ele. In ultima vreme uniibarbati practica arta corporala care este inca fantezie seducatoare si rara. Dar ce putem spune despre locurile corpului unde este aceasta arta?

Arta Corporala pentru Barbati in unele locuri unice a corpului sunt cele de mai jos. Aceste idei de arta corporala pentru barbati va ajuta pe cei care sunt confuzi in privinta locului unui tatuaj unicat.

1. Zona cea mai comuna a unui tatuaj la barbati este pe pieptspatele gatuluitorsului etc. Incercati ceva diferit un tatuaj unicat chiar langa cot.

2. Locul cel mai recent si la moda pentru un tatuaj barbatesc sunt fesele. Desi acesta este un loc foarte special, tatuajul poate fi vazut doar de ce dragi. Un tatuaj pe fese poate fi un script sau un nume de care doar cineva special ar avea parte.

3. Partea superioara a piciorului este inca un alt loc unic pentru un tatuaj barbatesc. Puteti opta pentru un model de tatuaje cu spini sau un sarpe, etc.

4. Umarul portretizeaza masculinitatea unui barbat. Un tatuaj pe umar este dureros dar arata curat si indraznet. O idee de model pentru umar ar fi un vultur sau o sabie care sa strabata de pe umar pana la brat.

5. O idee de model ar fi numele tau tatuat pe degete. Este o idee misto pentru locul unde un barbat se poate tatua. Cel mai recent si cel mai la moda.

Acestea sunt cateva dintre locurile unde barbatii pot opta pentru un tatuaj unic si la moda. Pentru alte idei sau intrebari nu ezitati sa ma contactati.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>